Dobrodosli, visitor! [ Registracija | Loginrss

Objavi Prodaju
  • Domen (170)
  • No categories
  • Sajt (309)
  • No categories

Letovanje Turska

Posted March 27, 2016 by in Blog | No comments yet

Letovanje Turska podrazumeva da vas uputimo u nekoliko mesta za letovanje koja se izdvajaju svojom lepotom
Fethiyeje populrna primorska lokacija koja daje novo značenje tirkiznim bojama I pojeduju najljepše plaže i otoke u Egejskom regionu i pruža odmor u raj sa izvanrednim pogledom na prirodu i impresivnim antičkim blagom.

Pretpostavlja se da Fethiye, često predviđenom kao “netaknuta devica iz zemlje svetlosti. Fethiye je bio i centar proročanstvo i jedan od najviše uzgaja gradova rimskog i vizantijskog perioda.

Tipična mediteranska klima je zastupljena u vom gradu. Vreme je toplo i suvo u leto a blage i kišovite su zimi. Osim toga, grad nudi mnoge opcije za odmor i uključujući i veličanstvena mesta za odmor, razne kulturne baštine, kao i niz sportskih objekata, kao što su paraglajding i ronjenje. Drevni grad je gotovo kao muzej na otvorenom sa širokim spektrom istorijskih spomenika i arheoloških nalazišta i očarava posetioce sa svojim prirodnim lepotama.

Ne propustite priliku za istraživanje ovog raja na zemlji! Belek je drugi grad koji Vam predstavljamo .Splendid šuma je krajolik sa borovima i pistacija stablima , kao i veličanstvena obala i impresivne golf terenea i objekate čekaju Vas za nezaboravan odmor u Beleku .

Aspendos , jedan od najlepših gradova drevnih vremena, osim Perge koja je među najbogatijih gradova antičkog sveta i Kurşunlu Falls smatra prirodnim fenomenem su među popularnim znamenitostima interesa u blizini Belek .

Popularnost Belek nude najluksuzniji koncept svetskih hotela pruža najkvalitetnije standard I nastavlja da raste sa sve većim broj posetioce svakog dana .

Belek čeka svoje goste !

Kemer: Jedan od presudnih gradova i luka sa trgovačkom istoriom prepune prošlosti koja datira iz davnina čuva svoje nasleđe u krilu prirode u svom najboljem izdanju

Kemer će vas očarati ne samo sa svojim zadivljujućom priroom i drevnim spomenicima i artefaktima, ali i sa svojim opcijama zabavnih aktivnosti.

Smešten u podnožju zapadnog planine Taurus i zauzdati od mediteranske klime, ime ove fenomenalne Beach Resort je izvedena iz 23 km dugačak kameni zid podignut da zaštiti grad od poplava.

Brojne luke i uvale krase prirodna plaža se proteže duž obale od Beldibi u Tekirova.

Osim toga, Kemer je dom mnogih antičkih lokaliteta i spomenika koje nose tragove istorije, kao što je drevni grad Olympos, Adrasan i tri otoka.

Mesto održavanja mnogih međunarodnih festivala i događanja, Kemer nudi širok spektar aktivnosti koje će učiniti vaš odmor isplati.

Kemer čeka svoje posjetitelje da vidi najljepše kombinacije more, sunce i pijesak usred istorijski okruženju.