Dobrodosli, visitor! [ Registracija | Loginrss

Objavi Prodaju
  • Domen (170)
  • No categories
  • Sajt (309)
  • No categories

 

Škola stranih jezika

  • Listed: September 23, 2014 11:50 am
  • Expires: This ad has expired
image

skola stranih jezika

Strani jezici su Vam oduvek bili bauk, nisu Vam dobro išli u školi? Smatrate da nemate dovoljno sluha za učenje stranih jezika? Oni su Vam ipak potrebni zbog posla, putovanja? Želeli biste da naučite neki strani jezik koji Vam je veoma lep? Dobrodošli u našu školu stranih jezika koja će Vam pomoći da zaboravite sve prethodne muke i koja će Vas upoznati sa najboljim i najpouzdanijim metodama za učenje stranih jezika. U našoj školi stranih jezika prakitkujemo samo metode učenja, proverene u praksi, koji doprinose brzim i trajnim rezultatima. Bez obzira sa kojim nivoom znanja tog jezika kod nas dolazite, sigurni smo da imamo kurs koji će Vam odgovarati; dakle u našu školu stranih jezika mogu se upisati potpuni početnici, ali i oni kojima je potreban neki vid usavršavanje, neki viši nivo znanja određenog stranog jezika.

Naša škola stranih jezika drži kurseve iz engleskog, španskog, italijanskog, nemačkog francuskog.. Trudimo se da grupe budu što manje kako bi profesor mogao da posveti dovoljno pažnje svakom učeniku posebno. Takođe, važno nam je da izađemo u susret svim našim polaznicima pa se trudimo da organizujemo i časove u periodima u kojima je moguće da ih uklope i zaposleni ljudi. Naše cene su vrlo pristupačne, a naša najbolja reklama je preporuka koju naši bivši zadovoljni učenici stalno šire dalje. Ukoliko ste mislili da je nemoguće da Vi ikada savladate jedan tako težak jezik kao što je npr. francuski, onda Vam mi kažemo da razmislite još jednom i da pogledate kakve to mi uslove za učenje ovog jezika nudimo. Verujemo u ono dobro staro pravilo da „nema loših učenika, već samo loših učitelja“ i to je moto naše škole. Naša politika nije ta, da svake godine izbacimo što više učenika sa diplomom, već da svakom našem polazniku pružimo onoliko znanja koliko je tim kursem predivđeno.

Cena kurseva u našoj školi stranih jezika veoma je pristupačna, a rasporedi predavanja su veoma šarenoliki, tako da smo sigurni da možete pronaći kurs jezika baš po Vašoj meri. Bilo da ćete se u ovaj lepi, ali zahtevni poduhvat izučavanja stranog jezika, upustiti zato što morate zbog posla, ili iz sopstvene želje zbog ljubavi prema tom jeziku, mi ćemo Vam pomoći da isti savladate u nabržem mogućem roku. Ipak, od brzine je mnogo važniji kvalitet, a sami znate da se jedan jezik ne može preko noći naučiti. Dakle, ukoliko tragate za ozbiljnom, stručnom školom stranih jezika koja će Vas zaista naučiti da se služite željenim jezikom, onda dobrodošli kod nas!

4125 total views, 6 so far today

  Print This Post Print This Post

Leave a Reply

Item Location

Za kontakt sa prodavcem popunite formu ispod.

Informacije o prodavcu

Na Prodaju