Dobrodosli, visitor! [ Registracija | Loginrss

Objavi Prodaju
  • Domen (170)
  • No categories
  • Sajt (309)
  • No categories

 

Veterinarska ambulanta Beograd

  • Listed: September 23, 2014 11:05 am
  • Expires: This ad has expired
image

vet.ambulanta beograd

Tragate za veterinarom u Beogradu koji će biti pravi stručnjak i kod kojeg Vaš ljubimac, Vaš član porodice neće odlaziti sa strahom i vraćati se preplašen; za veterinarskom abmulantom u kojoj rade takvi veterinari koji su u stanju da Vašoj kuci ili maci daju potrebnu inekciju koju ona neće ni osetiti? Želite da naviknete Vašeg kućnog ljubimca na to da odlazak u veterinarsku ambulantu bude obična rutina, a ne neko posebno i teško iskustvo? Onda dobrodošli u našu veterinarsku ambulantu, ambulantu u koju kuce dolaze mašući repom i iste takve odlaze; u ambulantu koja sa ponosom može da kaže da je izlečila i pomogla hiljadama različitih životinja… dobrodošli u veterinarsku ambulantu u kojoj svi zaposleni rade sa ljubavlju!

            U ovom ludom i brzom vremenu, sve je teži naći nekoga ko se svom poslu posvećuje sa punom pažnjom odvajajući vreme koje je zaista potrebno, kao što je to nekada bilo; nažalost, većina zanimanja zbog toga sada pati, pa se stiče utisak da je sve manje profesionalaca u našoj zemlji u različitim oblastima delanja. Međutim, ne radi se uopšte o tome da ima manje stručnjaka, nego stručnjaci ne odvajaju dovoljno vremena da pokažu svoja prava znanja i specijalnosti. U našoj veterinarskoj ambulanti u Beogradu se ništa ne radi na brzinu i usputno; svi naši pacijenti su nama vrlo važni, i svakom od njih poklonićemo onoliko pažnje koliko je to potrebno. Naš glavni cilj nije da kroz našu veterinarsku ambulatnu protutnji što više kućnih ljubimaca već da svakom od njih zaista pomognemo. Zato se pregledi kod nas zakazuju u realnim vremenskim razmacima, kako bismo bili sigurni da ćemo stići da obavimo sve što je jednom pacijentu potrebno.

            Ukoliko Vam se sve ovo što ste pročitali o našoj ambulanti sviđa, i ako smatrate da bi svaka prava veterinarska amublanta Beograd trebala da radi poput nas, te da je u pitanju ambulanta u koju biste rado doveli svog kućnog ljubimca i ukazali nam poverenje, pozovite nas i zakažite njegov prvi pregled. Punu pažnju, posvetićemo ne samo Vašoj kuci, maci, hrčku, kornjači, papagaju… već i Vama, jer Vi ste ti koji negu o njemu preuzimaju dalje, i koji stoga, treba da imaju sve neophodne informacije. Dobrodošli!

3528 total views, 3 so far today

  Print This Post Print This Post

Leave a Reply

Item Location

Za kontakt sa prodavcem popunite formu ispod.

Informacije o prodavcu

Na Prodaju